Stap in de wereld van podcasting met onze 30 dagen podcast challenge!

Heb je ooit gedroomd van je eigen show, maar wist je niet waar je moest beginnen? Deze uitdaging is precies wat je nodig hebt. In slechts een maand tijd helpen we je om je eigen podcast van de grond te krijgen.

Elke dag krijg je nieuwe tips, trucs en richtlijnen om je te begeleiden. Van het vinden van het perfecte onderwerp tot het opnemen en bewerken van je afleveringen, we hebben alles wat je nodig hebt. Geen ervaring vereist, en je zult versteld staan van wat je kunt bereiken in slechts 30 dagen.

Ontdek de top 3 meest gebruikte microfoons:

  1. Shure SM7B: Deze microfoon staat bekend om zijn kristalheldere geluidskwaliteit en is favoriet bij veel podcasters vanwege zijn veelzijdigheid.
  2. Audio-Technica AT2020: Een geweldige allrounder met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die geschikt is voor beginners en gevorderden.
  3. Rode PodMic: Speciaal ontworpen voor podcasting, biedt deze microfoon uitstekende spraakversterking en helderheid.

Daarnaast bieden we inzicht in de top 3 meest gebruikte audio-opnameapparatuur en mixers:

  1. Zoom H6 Handy Recorder: Een draagbare recorder met geweldige prestaties en veelzijdige opnamefuncties.
  2. Focusrite Scarlett 2i2: Deze audio-interface biedt hoogwaardige pre-amps en is perfect voor thuisstudio’s en podcasting.
  3. Rode RODECaster Pro: Een geavanceerd mengpaneel speciaal gebouwd voor podcasting, met eenvoudige bedieningselementen en professionele functionaliteit.

Meld je vandaag nog aan en laat je stem horen in de opwindende wereld van podcasting!”

Direct aanmelden via: ronaldscheer@gmail.com