Wie mij al wat langer kent, weet dat ‘Voetbal’ niet mijn grootste hobby is. Toch heb ik een boek gelezen over Voetbal dat ik echt kan aanraden aan zowel Voetbal fans, als ook aan niet-Voetbal fans.

Boek Rood Bloed Joop Munsterman auteur Frank Krake

Het betreft het boek van auteur Frank Krake over de oud-voorzitter van FCTwente, Joop Munsterman. Hierin beschrijft de auteur Frank Krake aan de hand van verhalen van Joop Munsterman wat er allemaal gebeurd onder het voorzitterschap van Joop Munsterman.

Joop Munsterman

Over Fc. Twente

Joop Munsterman was jarenlang werkzaam bij uitgeverij

Wegener. Joop Munsterman heeft in de 12 jaren dat hij voorzitter was van voetbal club FC Twente, uit Enschede, hoogtepunten en dieptepunten mee gemaakt. In het boek Rood Bloed wordt dit in detail beschreven.

Auteur Frank Krake

Ik ken Frank Krake al geruime tijd. Frank heeft mij veel verhalen verteld over zijn tijd bij tuinmeubel bedrijf Unimeta in Enschede, dat helaas failliet ging toen hij directeur was. Later was Frank bezig met het oprichten van zijn eigen tuinmeubel bedrijf Bukatchi, dat hij uiteindelijk succes wist te verkopen. Over zijn tijd bij Unimeta en Bukatchi schreef hij het boek ‘Rampondernemer, Overwinnen als alles tegenzit’. Ook dat boek is een echte aanrader!

Boeken club Ronald Scheer

Ben jij ook een liefhebber van boeken? En blijf jij graag op de hoogte van de boeken die ik lees? Meld je dan aan voor Ronalds boeken club!