Boeken club

Boeken zijn al vele tientallen jaren een grote inspiratiebron voor mij. Zolang ik mij kan herinneren heb ik eigenlijk boeken gelezen. Dus eigenlijk lees ik heel mijn leven al boeken. Je zou het een ‘rode draad’ kunnen noemen in mijn leven. Uiteraard waren er veel verplichte boeken voor school tijdens mijn jeugd en op de middelbare school. Daarna kwamen er veel niet-verplichte boeken op de universiteit Twente. Ik heb wel eens overwogen om de niet-verplichte studieboeken niet te bestuderen. Dat kost namelijk best veel tijd, al dat lezen. Zonder de niet-verplichte boeken te lezen haalde ik mijn vakken echter niet, dus heb ik vervolgens braaf alle niet-verplichte literatuur gelezen.

Lol in lezen

Tijdens het lezen kwam ik er achter dat bijna elk boek toegang gaf tot geheel nieuwe kennis. Of dat een boek aanvullende stukjes kennis bracht, waarmee ik bestaande kennis beter aan elkaar kon verbinden.

Kennis delen

Het geeft mij altijd veel voldoening om te praten met mensen die boeken hebben gelezen die ik ken, maar (juist) ook gesprekken met mensen over boeken die ik nog niet ken.

Hieronder houd ik een lijst bij van mijn meest recent gelezen boeken. Dan krijg jij een beeld van wat ik lees. Heb jij een tip voor mij? Laat het mij dan weten!

Mei 2020

December 2017

  • Boek Rood Bloed, over Joop Munsterman als voorzitter van Fc.Twente, door auteur Frank Krake.
  • Adobe Photoshop CS6. Door auteur Andre van Woerkom.

Aanmelden Lidmaatschap Ronald Boekenclub

Stuur een email naar:
ronaldscheer @ gmail punt com