Wil jij een passief inkomen verdienen naast jouw gewone baan of werk? Dat kan! Hoe? Daarmee help ik je graag. Heb jij bijvoorbeeld vragen over jouw website? Of wil jij een website starten? Graag beantwoord ik al jouw vragen.

Ik heb gemerkt dat steeds meer mensen het prettig vinden om te spreken over de vragen waarmee zij zitten, in plaats van te emailen over dergelijke vragen. Bijvoorbeeld over vragen rondom effectief communiceren middels jouw website, of het opbouwen van een online klantenbestand. Daarom houd ik regelmatig online spreekuur.

Individuele coaching

Dat kan zowel individueel (dus 1 op 1) of in een groep (1 op veel). De voordelen van individuele gesprekken zijn dat er niemand anders mee luistert.

Skype coaching

De individuele coaching kan telefonisch via een 06 nummer of via een video- of audio gesprek middels Skype.

Coaching in een kleine groep

De voordelen van groepsgesprekken zijn juist dat anderen mee luisteren en hun kennis en kunde (ook) kunnen delen met alle aanwezigen. Dat houdt in dat iedere deelnemer vanuit verschillende perspecteieven en invalshoeken advies kan krijgen over de vragen die gesteld worden. We kunnen van elkaar immers veel leren. Ik heb er alle begrip voor dat sommige vragen privacy gevoelig zijn, zowel voor een prive persoon, alsmede ook zakelijke privacy. Ik heb echter geleerd dat als je je kwetsbaar durft op te stellen, anderen daar heel respectvol mee omgaan.

Google Hangout

Indien zich meerdere mensen aanmelden voor een gezamenlijk coaching, dan is Google Hangouts een goed middel om te communiceren. Zeker ook om online documenten en screenshots te delen.

Coaching in een grote groep

Gelet op de steeds grote worden groep geïnteresseerden voor onderwerpen waarover ik publiceer, ben ik momenteel de mogelijkheden aan te verkennen om een eerste webinar te organiseren.

Webinar

Tijdens een webinar kunnen grotere groepen met dezelfde interesses inbellen in een online omgeving, waarin meerdere sprekers aan het woord zijn (je kiest dan een audio- of video kanaal waarover jouw favoriete onderwerp wordt gesproken). Tevens bestaat er voor de deelnemers onderling de mogelijkheid om online kennis te maken en te delen.

Interesse om een keer gratis deel te nemen? Meld je eenvoudig en snel aan, dan krijg je als eerste te horen wanneer een eerst volgende online bijeenkomst (over onderwerpen waarvoor jij belangstelling hebt) wordt georganiseerd!