Op deze website vind je tips en adviezen over interessante onderwerpen waar ik een mening over heb. De onderwerpen die ik beschrijven zijn zeer uiteenlopend; van winkels tot evenementen, van producten tot diensten. En over de vele lezingen en workshop die ik geef. Mijn mening over deze producten en diensten heb ik op verschillende manieren gevormd. Bijvoorbeeld door een bezoek aan een winkel, of het gebruik van de software.

Soorten verwijzingen

Om het jou, als lezer van mijn website, gemakkelijk te maken, neem ik links op naar de betreffende winkels, producten, software of diensten. Zodat ook jij er kennis kan nemen als jij dit ook interessant vindt. Soms betreft het een directe link en soms betreft het een affiliate link met een speciale (actie)code. Voor jou als bezoeker is het resultaat hetzelfde: je komt precies daar waar je zilt zijn. Voor mij als website eigenaar is er wel verschil tussen een ‘gewone’ directe link en een affiliate link. Zodra een bezoeker via mijn affiliate link de website bezoekt en iets koopt of bestelt, dan krijg ik een ‘referral fee’. Zie dit als een kleine beloning voor het aanbrengen van een (potentiële) klant.

Jouw privacy staat voorop

Het is voor jou van belang te weten dat het voor jou geen enkel verschil maakt en dat ik niet kan zien of je wel of niet iets koopt bij de partijen waarnaar ik verwijs. Jouw privacy is gewaarborgd.

Jouw mening telt!

Uiteraard ben ik zeer benieuwd of je op mijn advies ook iets hebt gekocht of geprobeerd. Ik zou het erg leuk vinden om jouw ervaringen te horen over de producten en diensten die ik hier beschrijf. Ook negatieve ervaringen zijn welkom, mits je aangeeft waarom je niet tevreden bent over jouw aankoop. Jouw opmerkingen kan ik toevoegen aan mijn beschrijvingen, zodat nieuwe bezoekers een nog betere afweging kunnen maken of ze wel of niet geïnteresseerd zijn in een product of dienst.

Contact

Heb je hier vragen over? Schroom niet om contact met mij op te nemen!