Steeds vaker wordt mij gevraagd naar mijn inspiratie bronnen voor de 3 belangrijkste thema’s waar ik mij op focus, namelijk:

  • Online Marketing Strategie
  • 3D innovatie en MaakOnderwijs
  • eLearning ontwikkeling

Bijvoorbeeld boeken over de mogelijkheden om middels Online Marketing een passief inkomen op te bouwen naast een bestaande baan. Die baan kost immers overdag tijd en als je stopt met werken voor een werkgever, dan stopt ook het salaris dat je ermee verdient.

Mijn tip: lees boeken van mensen die succesvol zijn. Met succesvol bedoel ik niet alleen maar financieel succesvol. Wat jij succesvol noemt, hangt af van jouw prioriteiten. Veel tijd en aandacht kunnen besteden aan je familie en jouw kinderen kan een vorm van succes. Indien je efficiënt met jouw tijd omgaat, kan je bijvoorbeeld veel tijd en aandacht geven aan jouw kinderen. En die kinderen zijn maar een keer klein.

Boeken top 5

Daarom wil ik mijn favoriete boeken met jullie delen. Ik ben bezig een boeken top 5 op te stellen voor de volgende onderwerpen:

Online marketing boeken

  • Over Google Adwords
Scoren met Google Adwords
Scoren met Google Adwords

Een aanrader voor Fontys studenten die mee doen in het ‘Honours Program’ en deelnemen aan de internationale Google Online Marketing Challenge.

  • Basisboek Online Marketing

Door Marjolein Visser

Boeken over Maakonderwijs

  • 3Dprinting

Heldere uitleg met veel foto’s en tekst.