Het vinden van oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen staat centraal bij alles wat ik doe. Ik werk dagelijks met onderwijs professionals om innovatieve (bedrijfs)opleidingen te creeren die aansluiten op de behoefte van werknemers en studenten die bijna klaar zijn met hun opleiding. Naast het vormgeven van onderwijsmethoden, praat ik graag met docenten en schoolmanagers over hun ervaringen. Die geprekken zijn terug te luisteren via de verschillende podcasts series waarin ik mijn bijdrage lever. Je vindt mijn podcasts o.a. op Spotify,

Daarnaast heb ik twee nieuwsbrieven waarin ik al het interessante nieuws verzamel uit binnen- en buitenland. De internationale nieuwsbrief met het internationale nieuws heeft ‘Future of Education’. De Nederlandstalige nieuwsbrief focust overwegend op Nederland en Belgie. Elke nieuwsbrief bevat ongeveer 5 onderwerpen met ongeveer 10 linkjes (in totaal), zodat de nieuwsbrieven kort en bondig blijven. Al het relevante nieuws dat niet in de niewsbrieven ‘past’ publiceer ik hieronder:

Link.